Wat is Platform Hoogbegaafd 3.0

Op platform Hoogbegaafd 3.0 komen hoogbegaafde ondernemers en leiders in een community samen om met elkaar van betekenis te zijn. Vanuit positiviteit, eigen kracht en met elkaar creëren zij oplossingen voor het realiseren van hun idealen.

Voor betekenisgeving is ook out- of- the- box denken onmisbaar. Samenwerken vanuit co- creatie is immers het adagium.

De missie van het platformContact hoogbegaafden expert

Dit platform is ontstaan vanuit een diepe behoefte om hoogbegaafde volwassenen een betekenisvoller leven te laten leven.

Door hen met elkaar in een community in verbinding te brengen, kennis te delen, inzichten op te laten doen, kunnen zij hun next step maken in hun leven, relaties en de maatschappij.

Larinda & Platform Hoogbegaafd 3.0

Larinda Bok richtte in 2020 het platform op. Zij faciliteert vanuit positiviteit, kracht en gezamenlijkheid met haar kennis, vaardigheden en expertise de betekenisgeving voor ambitieuze ondernemers en leiders.

Larinda wenst alle ambitieuze ondernemers en leiders toe dat zij daadwerkelijk hun idealen gaan realiseren. Ze sluit in persoonlijke sessies aan waar de ander zich in zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling staat.

Met ruim 30 jaar managementervaring, haar bedrijfskundige achtergrond en jarenlange coach- en levenservaring, is zij is een perfecte sparringpartner. Zij daagt je uit, ondersteunt, inspireert en biedt inzicht.

De basis voor het communitymodel

Dit communitymodel baseert zich in het bijzonder op betekenisgeving. Daarom staat in dit 3.0 model welzijn voorop! Want welzijn gaat over gezondheid en dienstbaar zijn aan elkaar en aan sociale en ecologische doelstellingen.

“Platform Hoogbegaafd 3.0 faciliteert de betekenisgeving voor ambitieuze hoogbegaafde ondernemers en leiders.”